OKREČITE ZIDOVE NA KLIK: Proverite u trenutku da li će vam se dopasti nova boja - JEDNOSTAVNO JE

Kristina LJubisavljević

19. 05. 2023. 000000 16:00

Foto: Promo

Uz DECOROMA aplikaciju, isprobajte kako će boje i tapete iz asortimana ROMA Company izgledati u vašem prostoru, bez troškova, jednostavno i brzo.

KOJE BOJE TVOM ZIDU STOJE?

Želeli biste da izbegnete nepotrebne troškove pri redizajniranju doma?

Zbog ovoga je važno je da pre finalnog izbora novih tapeta ili boja budete sigurni da će one dobro pristajati ostatku vašeg prostora.

Idealno bi bilo kada biste odmah mogli da to i vidite!

DECOROMA aplikacija vam pruža priliku da na licu mesta vizualizujete kako se nove boje ili tapete uklapaju u okruženje. Ova aplikacija koristi AR (augmented reality) tehnologiju kako bi omogućila da vaši zidovi dobiju novi stil, koristeći samo vaš mobilni telefon – a na vama je samo da izaberete koju tapetu ili boju želite u svom prostoru i primenite je na zid.

Znamo da je redizajn prostora velik posao, a pre izvođenja radova želite da znate da nećete pogrešiti u izboru tapeta i boja. Zbog toga je ROMA Company razvila ovu aplikaciju kako bismo mušterijama pomogli u izboru, a pored toga, na raspolaganju su im i besplatne konsultacije sa našim profesionalnim dizajerima. – naveli su iz ROMA Company.

KAKO DA PREUZMETE DECOROMA APLIKACIJU?

 DECOROMA aplikacija je dostupna za preuzimanje sa Google Play prodavnice i sa App store-a. Instalirajte aplikaciju na vašem Android ili iOS uređaju, izaberite dizajn koji želite iz dostupnih kolekcija i uživajte u novom izgledu svog enterijera ili eksterijera!