Rada Manojlović otvorila dušu: Pevačica otkrila u kakvim je odnosima sa Milanom Stankovićem - "Da sam pametna, pa da krenem njegovim putem"

Isidora Čolaković

19. 05. 2023. 000000 12:30

Foto: Ataimages.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković su bili u emotivnoj vezi od 2008. do 2013. godine. NJih dvoje su mnogo toga prošli zajedno, a pevačica je otkrila da su i posle toliko vremena ostali u kontaktu.

- S Milanom pijem kafu, ali ne mogu da pričam o njemu, niti o temama o kojima razgovaramo kad se vidimo! To nije za javnost. Ako rešim da otkrijem detalje naših razgovora, onda ću to i da naplatim! Tako rade poznate ličnosti u svetu - kaže Manojlovićeva za "Informer".

Na pitanje da li joj je Milan zabranio da priča o njemu i da li pevač planira da se zamonaši, Rada odgovara:

- Nije mi Milan zabranio, već Bog! Kao da se kroz njega ukazala viša sila i rekla mi: "Vaši razgovori moraju da budu tajna." Što se tiče toga da li će da se zamonaši, i to je tajna! Da sam pametna, pa da i ja krenem njegovim putem. Mnogo je lepše s Bogom nego s ljudima.

Što se tiče ljubavi i raskida sa kolegom Harisom Berkovićem, Rada je bila jasna.

- Ne razmišljam o ljubavi! Koncentrisana sam samo na pesme i nastupe, jer mnogo radim. Kad je reč o Harisu i meni, svašta se pričalo. LJudi su nagađali da ga moja porodica ne voli, kao i da njegova nije prihvatila mene. I to sve samo zato što sam starija od njega devet godina i što smo različite vere. To nije istina - zaključuje Rada za "Informer".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU