Šakira peva sa sinovima u novoj pesmi: "Počnete da ostvarujete svoje snove" (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

19. 05. 2023. 000000 19:00

Foto: Profimedia

Uprkos lepom porodičnom snimku polemika je nastala jer Pike navodno nije znao da će se deca naći u spotu.

- Ono što me najviše iznenađuje u svemu ovome je to da kada bi se vaša deca pojavila na jednom mestu, morali biste da pitate drugog roditelja za dozvolu. A ono što najviše iznenađuje u vezi sa ovim pitanjem je to što je Žerard Pike saznao da su njegova deca učestvovala u ovom video klipu kada je izašao - potvrdila je novinarka Lorena Vaskez, piše Hola.

Nakon ovih tvrdnji Šakirin advokat je prekinuo tišinu i razjasnio glasine, uveravajući da nema problema u vezi sa učešćem dece u muzičkom spotu.

- Verujem da ono što Šakira radi uvek radi dobro, a deca su sačuvana u svakom trenutku. Situacija je sada odlična. Nemam vesti da nešto nije u redu - rekao je advokat, a prenosi El Heraldo de Meksiko.

Šakira je delove nove pesme podelila na Instagramu uz objašnjenje kako je nastalo da se u njoj nađu i njena deca:

- Ove godine Milan je pisao pesme od kojih sam se rasplakala od radosti, a Saša je sate posvetio klaviru otkrivajući svoj glas. Obojica su bili pored mene u studiju i nakon slušanja ove pesme posvećene njima tražili su da budu deo toga. Oni su to osetili i interpretirali sami sebe. Milane i Saša, lepo je videti kako otvarate krila da počnete da ostvarujete svoje snove. Ne postoji ništa zbog čega se osećam potpunije od toga da sam vaša mama - napisal je Šakira u opisu videa.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU