Marija Ramadanovski zablistala u venčanici: Mlada priznala koliko joj danas nedostaje Džej

Isidora Čolaković

20. 05. 2023. 000000 16:20

Foto: Ataimages.rs

Marija Ramadanovski danas je rekla sudbonosno "da". Svadba je organizovana u jednom elitnom restoranu, a prisustvuju im brojne zvanice iz javnog sveta. 

Odlučila se za jako zanimljiv model venčanice koji je u potpunosti prekriven čipkom. Model ima spuštene bretele i prati liniju tela, tako da je Marijina vitka figura došla do izražaja. Nosila je diskretan nakit i rajf, kao i veo koji je upotpunio kombinaciju.

Džejev kum Rule je otkrio ko će sve prisustvovati venčanju i koliko će zvanica biti.

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule i dodao da će na proslavi biti 300 zvanica.

Marija je priznala koliko će joj danas nedostajati otac.

- Spremni smo, šta je tu je. Uzbuđeni smo. Nedostaje mi tata danas. Ne može bez tate - rekla je mlada pre samog venčanja i otkrila kako je upoznala Stefana.

- Bio je uporan, dobrota i pažnja. Upoznali smo se u kafanici, u Kotežu - priznala je MArija okupljenim novinarima.

Podsetimo, Džejev kum Zoran Jagodić Rule se otkrio da se Marija odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit "Sunce ljubavi" svog pokojnog oca.

Marijina majka i Džejeva bivša supruga Nada nije krila uzbuđenje.

- Jako sam uzbuđena, to mi je ćerka.. Džej nam danas jako nedostaje. Želim im sve najlepše u budućem zajedničkom životu - rekla je mama Nada za Kurir.

Venčanju takođe prisustvuje i Andrijana Tomanić, koja je sa Džejem bila do poslednjeg dana života.

Marija je odlučila da na svoje prezime doda Stefanovo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU