"Nije bilo tačno da sam u svađi sa Tanjom Savić": Slavica Ćukteraš otkrila sa kojim kolegom je bila u SUKOBU - "Imali smo duet, a nismo razgovarali"

Jelena Knežević

21. 05. 2023. 000000 12:30

Foto: ATA images

Slavica Ćukteraš je deo prve postave Zvezda Granda, koja je svim tadašnjim takmičarima donela neverovatnu popularnost i i danas su među najtraženijim pevačima, a osim Slavice tu su bili: Nemanja Nikolić, Tanja Savić, Bane Mojićević, Stevan Anđelković i Darko Filipović.  

Za Slavicu i Tanju se godinama pričalo da su u lošim odnosima, međutim pevačica je otkrila da zapravo s jednim kolegom nije pričala i da su se stalno svađali, iako su snimili i duetsku pesmu.

"Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Baš smo bili...", otkrila je Slavica u emisiji "Divan šou" na Kurir televiziji, gde je gostovala s Nemanjom Nikolićem i Nemanjom Stevanovićem.

"Mediji su pisali samo o mom, kao, neslaganju s Tanjom, ali to nije bilo tačno. S Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali, nego što jesmo", priznala je pevačica za koju je poznato da je danas najbolja drugarica s Milicom Todorović.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU