Sara Džesika Parker je ovom čoveku rekla "da" pre 26 godina: Boja venčanice je sve iznenadila - "Bilo mi je previše neprijatno da se venčam u belom" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

21. 05. 2023. 000000 20:30

Foto: Profimedia

U subotu je glumica serije "Seks i grad " podelila fotografiju na Instagramu koja je sadržala jednostavnu fotografiju čepa od šampanjca.

- Srećna 26. godišnjica, moj mužu. Koliko smo milja zajedno prešetali. Volim te - napisala je Sara.

Par se prvi put upoznao u novembru 1991. kada su njena braća Pipin i Tobi Parker suosnivali pozorišnu kompaniju Goli anđeli u NJujorku, a Broderik je angažovan da režira jednu od predstava, navodi People. Osnovan 1986. godine, Goli anđeli  postaju mesto za mlade glumce i dramaturge u usponu.

Otprilike pet i po godina kasnije, par je odlučio da se venča na Menhetnu. U pokušaju da izbegne privlačenje pažnje Sara je nosila crnu haljinu umesto bele venčanice i rekla da je to bila prva stvar koju je videla kada ju je kupila.

Foto: profimedia

- Bilo mi je previše neprijatno da se venčam u belom, a i Metju i ja nismo bili voljni da ljudi obraćaju toliko pažnje na nas - rekla je 2006.

Nekoliko godina kasnije, zvezda poznate serije otkrila je da će nositi belo ako ikada bude imala priliku da obnovi svoje zavete. Tokom 26 godina braka, par je dobio troje dece: sina Džejmsa (20) i ćerke bliznakinje Tabitu i Merion (13).

U prošlogodišnjem intervjuu, Broderik (61) je priznao da je odmah znao da će se oženiti Parker.

- Oh, prvi put kada sam je sreo. Video sam je kako hoda ulicom i pomislio: „To je to“ - rekao je Sarin suprug, prenosi Dejli Mejl.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU