SVI NAJBOLJI IZGLEDI na crvenom tepihu sa Kanskog filmskog festivala 2023: Natali Portman je sve ostavila bez daha (FOTO)

Magazin Praksa

22. 05. 2023. 000000 12:30

Photo: Profimedia

Nakon neospornog vrhunca Met Gale ranije ovog meseca, dolazak 76.Filmskog festivala u Kanu oduševio je kako filmske, tako modne sladokusce. 
Francuska rivijera svake godine ugosti mnoštvo zvezda sa A-liste iz filmske industrije. Tako su na prošlogodišnjem održavanju festivala primećeni mnogi neočekivani gosti, poput princa i princeze od Velsa.

Usred ovogodišnjeg rasporeda projekcija filmova, koji će biti premijerno prikazani u Kanu, nalazi se i  ostvarenje ''Novi dečak'', u kojem glavnu ulogu igra fantastična Kejt Blanšet.

Foto: Profimedia

Glumica se na otvaranju festivala pojavila u ekstravagantnoj kreaciji, crno-bele boje.Glumica je nosila haljinu dugu do poda, sa rukavima i zanimljivim belim drapiranim detaljima na bokovima i grudima.

Nakon što je otvaranje festivasla završeno u velikom sjaju, veliki broj poznatih ličnosti već je krasio crveni tepih.

El Fening je prošetala u veličanstvenoj haljini Aleksandra Mekvina, šivenoj po meri, izgledavši  kao princeza.


U međuvremnu, Bri Larson, koja sedi u ovogodišnjem žiriju festivala, viđena je u pozlaćenoj Šanel haljini. Natali Portman je ostavila sve pristune bez daha u Dior kreaciji i elegantnom niskom punđom. 

Dok su supermdeli Naomi Kempbel i Aleksandra Ambrozio, blistale na crvenom tepihu zahvaljujući Eli Sabu i Celine.

S obzirom da se očekuje da će događaj trajati više od deset dana, evo nekih od najboljih trenutaka sa festivala.

Dženifer Lorens bila je vizija u crvenoj dugoj haljini princeza kroja, a plavu kosu je pustila da slobodno pada.
Od nakita je nosila samo jednsotavnu ogrlicu srebrne boje.

Glumački i emotivni par Mark Fasbender i Alisija Vitaker, po mnogima su bili najstilizovaniji par na crvenom tepihu. Lepa glumica se opredelila za Luj Viton haljinu kajsija boje sa srebrnim vezom.

Điđi Hadid je istakla svoju statuesknu figuru u haljini boje peska, uz puštenu bujnu plavu kosu u valovima. Od nakita je ponela elegantnu bogatu ogrlicu srebrne boje, zanimljivo prstenje i minđuše ovalnog oblika.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU