KINDER OBLANDA: Kraljica svih oblandi- jer ona to i jeste, desert koja se pravi za velike svečanosti (RECEPT/VIDEO)

Magazin Praksa

25. 05. 2023. 000000 09:30

Photo: Bakina kuhinja

Potrebno je:
700 gr šećera
200 ml vode
150 fe margarina
400 gr. mleka u prahu
200 gr kokosa
100 gr bele čokolade
100 gr crne čokolade
2 kore velikih oblandi
1 rafaelo oblanda
 

Priprema:
U šerpu sipati sećer i vodu i ušpinovati. Malo omekšati  čokolade jednu i drugu. U drugu činiju staviti  omekšan margarin, mleko u prahu kokos. Kad  ušpinujemo šećer sipamo ga u margarin, mleko u prahu, i kokos.

Foto: Bakina kuhinja

Mikserom dobro izjednačiti. Podeliti na 2 dela, zatim u jedno staviti belu čokoladu, a u drugu omekšanu tamnu čokoladu. Belim filom napuniti rupe okrugle kinder oblande. Prekriti sa ravnom oblandom.

Foto: Bakina kuhinja

Okrenuti, pa tamnim filom popuniti praznine na kinder oblandi. Poklopiti sa običnom oblandom.. 

Pritisnuti  oblande nekim knjigama da se stegnu 2-3 sata. Seći po želji i obliku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU