PORODILA SE GLUMICA MILENA ŽIVANOVIĆ: "Ponosna sam koliko smo obe bile hrabre" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

30. 05. 2023. 000000 12:00

Foto: ATA images

Glumica i njen partner, filmski producent Ivan Krstović, pre pet godina dobili su sina Tadiju, a sada su odlučili da devojčici daju ime Petra, ime grčkog porekla koje nosi značenje "stene".

Milena je lepe vesti podelila i sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram gde se meloj Petri obratila emotivnim rečima:

- Ćerko naša, dobrodošla. Ponosna sam koliko smo obe bile hrabre. Tvoj brat Tadija jedva čeka da te upozna, kaže da će te naučiti da gledaš na sat. Tvoj tata je najnežniji džin sa plavim očima, ima skoro dva metra i brz metabolizam. NJih dvojica su mnogo duhoviti i zasmejavaće nas. Vreme na Tadijinom satu je uvek 20 minuta, sati ne postoje, to je neko njegovo računanje vremena. Ovaj svet će postati plemenitije i lepše mesto, obećavam. LJudi postaju bolji. Danas dok sam te rađala, bile su prisutne i mlade stažistkinje, njih osam. Prvi put su videle prirodan porođaj. I plakale su zajedno sa mnom od sreće. Proleće je. Volimo te - napisala je Milena.

Milenu smo gledali u mnogim poznatim ostvarenjima, poput "Urgentnog centra", "Nečiste krvi", "Dinastije", "Aleksandra od Jugoslavije" itd.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU