"Povredila sam je, primala je injekcije 15 dana": Goca Božinovska otkrila da je fizički nasrnula na ženu zbog sina Mirka - "To je nešto najgore što sam uradila" (FOTO)

Jelena Knežević

31. 05. 2023. 000000 09:30

Foto: ATA images

Pevačica Goca Božinovska ima troje dece, sina Mirka i ćerke Jelenu i Zoranu. Mirko uživa u ljubavi sa izabranicom Bojanom Rodić sa kojom ima dva sina, Vukana i Zorana.

Goca je izuzetno privržena unuci i deci, a priznala je i da se jednom potukla zbog sina Mirka, kada je on još bio mali:

- Potukla sam se sa jednom ženom koja je Mirku udarila šamar. Bukvalno sam ženu povredila, 15 dana je primala injekcije. Tukla sam se kao muškarac, oborila sam je nasred ulice. Udarila mu je šamar, a on je bio mali. Ja dođem sa autom i pitam: "Ko je tukao moje dete?", a za mnom ide Jašar. Puno prijatelja je bilo kod mene u dvorištu na bazenu, ja u kupaćem, navukla sam samo neku haljinu - ispričala je svojevremeno u emisiji "Amidži šou".

Kaže da je to najgore što je uradila:

- Meni su kolena bila krvava, ja sam ženu toliko tukla, imala sam prsten na ruci, ja je udarim u glavu, ona mene za rep. Ustvari, da ona mene nije uhvatila za rep, ja se nikada ne bih potukla. Vukle smo se po onom pesku krvave. To je nešto što je najgore što sam uradila. Sve mi diraj, ali dete ne - zaključila je Goca.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU