Haljina kao UMETNIČKO DELO: Bijonse se odlučila za kreaciju SRPSKE DIZAJNERKE na otvaranju koncerta u Londonu (FOTO)

Magazin Praksa

31. 05. 2023. 000000 13:30

Photo: Instagram printscreen/ roksandailincic

Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezd, Bijonse vratila se na veliku scenu sjajnim nastupom u Stokholmu, gde je i otvorila svoju najnoviju turneju pod nazivom "Renaissance".

Ovo je njena deveta koncertna turneja, koja je istovremeno i promocija njenog sedmog studijskog albuma. Fanovi imaju ogromna očekivanja od popularne pevačice, a ona je već kupila srca mnogih sa naših prostora kada se na sinoćnom nastupu u Londonu pojavila u haljini naše poznate kreatorke.

Bijonse je sinoć održala prvi koncert u Londonu, a kao i uvek nosila je spektakularne odevne komade, međutim posebnu pažnju nam je privukla kraljevsko plava haljina sa potpisom Roksande Ilinčić.
Kreatorka je podelila fotografiju na svom Instagramu i napisala:

- Hvala vam gospođo Karter na ovom veličanstvenom trenutku - zaista sam počastvovana! Neverovatna @beyonce u specijalnoj ROKSANDI za uvodnu noć u Londonu njene Renaissance turneje sa veoma emotivnim nastupom i omažom legendarnoj Tini Tarner. 

Bijonse je izgledala magično u kraljevsko plavoj haljini neobičnog kroja sa dugim šlepom i rukavicama iste boje. A sve je bilo naglašeno masivnim nakitom. Kosa joj je bila uvijena i puštena.

Ko je Roksanda Ilinčić?

Roksanda je svetski poznata modna kreatorka, koja već dugi niz godina živi i radi u Londonu. Vlasnica je istoimenog brenda. NJene modele nose mnoge poznate ličnosti, uključujući  Mišel Obamu i Kejt Midlton. Još kao devojčica, Roksanda je znala da želi da postane dizajnerka, nakon što je posetila baletsku predstavu u kojoj se zaljubila u kostim.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU