""Nezakonite"" radnje Anđeline Džoli: Nastavlja se oštra pravna bitka sa Bredom Pitom

Magazin Praksa

02. 06. 2023. 000000 21:00

Photo: Profimedia

Advokati Breda Pita tvrdili su da su potezi njegove bivše supruge, bili ''nezakoniti'' i namerno štetni u vezi sa prodajom njenog udela u zajedničkom biznisu vrednog 160 miliona dolara, 2021.godine.

U novim sudskim dokumentima, do kojih je došao DailyMail, otkriveno je da Bred nije znao da je Anđelina prodala svoj udeo od 50 posto, firme koju su imali za proizvodnju vina. Bred je saznao da je glumica prodala svoj udeo ruskom oligarhu Juriju Švefleru, preko saopštenja za javnost.

Kako se navodi, par se tokom braka dogovorio da nikada neće prodati svoju polovinu posla bez dozvole onog drugog. Međutim, glumica taj dogovorl nije ispoštovala.

U dokumentu koji je podnet Vrhovnom sudu u Los Anđelesu, stoji:

''Kao što će se pokazati na suđenju, radnje Džolijeve su bile nezakonite, ozbiljno i namerno su oštetile Pita, i nepravedno se obogatila. Anđelina je podnela protivtužbu, navodeći da je Bred pokušao da je natera da svoj deo proda njegovoj kompaniji pod ''nerazumnim uslovima''.

Par koji deli šestoro dece, razveo se 2016.nakon navoda o fizičkom i verbalnom zlostavljanju tokom leta avionom. Glumica je otkrila nove detalje o navodnom napadu tokom leta, koje uključuju ''gušenje'' jednog člana njihove porodice, tvrdeći da je Bred na decu bacio ''pivo i crno vino''.

Bred je uvek negirao ove optužbe.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU