Čening Tejtum o odgajanju ćerke nakon razvoda: "Bio sam prilično nervozan"

Kristina LJubisavljević

05. 06. 2023. 000000 11:30

Foto: Profimedia

Čening Tejtum jedan je od najatraktivnijih holivudskih glumaca. Sa bivšom partnerkom, takođe glumicom, Dženom Devan ima ćerku Everli u čijem odrastanju podjednako učestvuju nakon što su se razveli posle 10 godina braka.

Glumac fima  "Magic Mike" sada je govorio o tome kako se snašao kao samostalni roditelj nakon razvoda od supruge.

- Nisam planirao da budem samohrani tata, to u najmanju ruku nije bilo u planu ili u mom slučaju. I bio sam prilično nervozan. Razmišljao da: "Ona je devojčica". Tražio sam nja Jutjubu kako da joj ispletem kosu. Nisam želeo da budem tata koji ju je vodio u školu izgledajući kao da je upravo spavala na ulici. Dakle, moja serija knjiga je na neki način nastala od toga. Ja sam zaista smislio kako da razgovaram sa malom devojčicom - isprričao je Čening u emisiji "Danas sa Hodom i Dženom".

Atraktivni glumac i miljenik žena nedavno je govorio o razvodu i braku koji su pokušali da održe, ali je uprkos svim naporima to bilo nemoguće:

- Mislim da smo pričali priču kada smo bili mladi, i nastavili smo pričati tu priču, bez obzira na to koliko nam je život otvoreno govorio da smo toliko različiti - rekao je glumac za Vanity Fair.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU