Bil Murej zaveo poznatu pevačicu: Glumac (72) je navodno u vezi sa dosta mlađom Kelis (FOTO)

Magazin Praksa

09. 06. 2023. 000000 12:30

Photo: Profimedia

Bil Marej (72) i Kelis (42) su najnoviji par u Holivodu, prenosi TMZ, barem prema novom izveštaju koji kaže da su njih dvoje u vezi.

Glumac veteran i pevačica poznata po hitu ''Milkshake'', nedavno su počeli da se zabavljaju nakon nekog vremena druženja. Iako na prvi pogled može zvučati kao malo verovatan meč, zbog razlike u godinama, 72-godišnji Bil i 43-godišnja Kelis nedavno su viđeni u Londonu, pozirajući za zajdničku fotografiju iza scene nakon svirki.

Pored toga, navodno su viđeni i u istom londonskom hotelu. Kako navodi TheSun, između njih postoji duboka povezanost nakon što su oboje doživeli gubitak partnera nedavno.
Drugi muž od Kelis umro je u martu 2022. a Bilova otuđena žena umrla je 2021. a to što su prošli kroz slično iskustvo nedavno, je ono što ih je povezalo.

Njihov zajednički prijatelj je rekao:

''Šta god ih je spojilo, i koliko god izgledalo malo verovatno, oboje su slobodni i zabavljaju se uprkos priličnom jazu u godinama''.

Nakon Al Paćina i Roberta de Nira, koji su postali očevi u 8.deceniji života sa mnogo mlađim partnerkama,  izgleda da se ovaj trend nastavlja, pa su glumci u poznijim godinama postali veoma popularni među mlađim damama...

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU