I tek tako... ""SEKS I GRAD"" SLAVI SREBRNI JUBILEJ: Keri, Šarlot i Miranda su se okupile da proslave 25 GODINA trajanja

Magazin Praksa

10. 06. 2023. 000000 19:30

Foto: Instagram printscreen/ britishvogue

Protkana neverovatnom modom, i pričom o četiri prijateljice koje su singl u svojim 30tim i u potrazi za ljubavlju i srećnim završetkom, serija ''Seks i grad'' očarala je mnoge.

Premijerno je prikazana 6.juna 1998.godine, da bi se na kraju razvila u dva dugometražna filma i novu re-boot seriju ''And just like that''. Ova (nekada) šokantna serija pomerala je granice po pitanju ženske seksualnosti, i mnogih tabua, a danas iznenađuje koliko su se stvari zaista promenile.

Kako bi obeležile rad na ovoj priči, čiji je šesti'' lik'' grad NJujork, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson su se okupile u Velikoj jabuci na privatnoj proslavi. 

I dok je primetan izostanak glumice Kim Katral, koja u seriji tumači ulogu Samante, vesti da će se ipak pojaviti u jednoj od epizoda nastavka ''I tek tako'' obradovala je mnoge fanove.
Poznato je da Kim ima određenih zamerki na tretman Sare Džesike Parker tokom godina, te da nije u najboljim odnosima sa ostatkom ekipe.

Sara se na sebi svojstven način osvrnula na 25-godišnjicu serije, i svoje uloge Keri, objavivši sliku čuvene oglrice na Instagramu uz opis:

- Naš srebrni jubilej, ali uspomene će uvek biti zlatne, ocenila je simpatična glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU