Glumica nakon porođaja odlazila na snimanja sa bebom: "Bio je to veliki izazov"

Kristina LJubisavljević

13. 06. 2023. 000000 11:30

Foto: ATA images

Glumci Aleksandra Tomić i Andrija Milošević su u februaru prošle godine postali roditelji. Par je dobio sina, a dali su mu ime Relja. Samo nekoliko meseci nakon porođaja glumica je dobila ponudu za film koju je prihvatila, a sada je ispričala kako je izgledalo snimanje sa bebom na setu.

- Snimala sam film samo pet ili šest meseci nakon porođaja i beba je išla sa mnom na set. Boravili smo desetak dana na Fruškoj gori i nije dolazilo u obzir da se toliko dugo odvajam od sina. Jurcala sam između hotela i seta, koji su bili udaljeni na 45 minuta vožnje. Nisam sigurna da bih opet sebe stavila u sličnu situaciju. Obaveze oko bebe su veoma zahtevne, a morala sam da budem naspavana i da dolazim na set s naučenim tekstom. Bilo je to više nego veliki izazov, po tome ću pamtiti snimanje. Inače, set je bio u napuštenom selu, do kog su nas, kad padne jaka kiša, dovozili u traktorskoj prikolici (smeh) - rekla je Aleksandra za "TV Ekran".

Kako je radnja njenog novog filma na selu, Aleksandra je na pitanje da li bi živela na selu odgovorila da nije sigurna:

- Nisam sigurna. Za sve nas rođene u gradu priroda je potpuno nova dimenzija života. Vezana sam za asfalt i dešavanja u gradu. Međutim, osećam potrebu da se ponekad osamim u prirodi s porodicom i prijateljima - iskrena je bila Aleksandra za pomenuti medij.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU