Uspeh za uspehom: Dženifer Lopez na još jednoj premijeri Aflekovog filma - izgledaju zaljubljenije nego ikada (FOTO)

Kristina LJubisavljević

13. 06. 2023. 000000 14:30

Foto: Profimedia

Dženifer Lopez i Ben Aflek dokazali su da su još uvek u fazi medenog meseca kada delili simpatične poljupce na premijeri njegovog novog filma "The Flash" juče u Los Anđelesu.                 

Glumica i pevačica je ponosno stajala uz supruga, dok je on bio vidno raspoložen što nije čest slučaj jer Bena u poslenje vreme viđamo namrgođenog.

Dženifer se za ovu priliku odlučila za haljinu sa rajsferšlusom u dve boju koju je ostavila napola otkopčanu, otkrivajući dekolte. Haljina ima dugačak šlep koji je lepršao za njom, čineći je elegantnijom. Aflek koji u novom filmu tumači ulogu Betmena odlučio se za klasično crno odelo uz prepoznatljivu bradu. 

Lopez je izgled dopunila kosom skupljenom u rep koji je nadogradila i pismo tašnom uz bež visoke potpetice.

Bračni par u poslenje vreme izuzetno napreduje u karijerama. Dženifer je nedavno objavila film "Majka", a najavila je i novi album, dok je Ben pre nekoliko nedelja takođe imao premijeru filma u kome igra glavnu ulogu.

Dženifer i Ben prvobitno su se verili 2003. godine, ali je njihova veza okončana u januaru 2004. Da njihova ljubav nije utihnula dokazala je 2021. godina kada su nakon 17 godina razdvojenosti obnovili vezu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU