Priča koja se krije iza pesme "Žena bez imena": Evo kome je Vlado Georgiev posvetio čuvenu baladu (FOTO)

Isidora Čolaković

14. 06. 2023. 000000 10:00

Foto: Petar Milošević

Poznati pevač Vlado Georgiev pored brojnih pesama koje su obeležile njegovu karijeru, poznat je i po tome što je miljenik žena. On je važio za "večitog neženju" i mnogi su mislili da se nikada neće skrasiti. Međutim, on je demantovao mnoge i skrasio se pored Milice Samardžije sa kojom ima dve ćerke.

Milica je uspela da osvoji srce poznatog pevača, od koga je mlađa 15 godina, ali njih dvoje ne planiraju da se venčaju kod matičara. Smatraju da je to prevaziđeno i suvišno.

‒ Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako ‒ zaključio je Vlado.

 

Međutim, ono što mnogi ne znaju je da je Vlado pre Milice sedam godina bio u vezi sa Irenom Market. Ona je radila u njegovoj firmi, a jedno vreme mu je bila PR menadžer, pa su se oni jako zbližili i započeli emotivnu vezu. Mnogi su mislili da će se venčati, ali ipak su odlučili da stae tačku na svoju ljubav.

Pevač je upravo njoj posveto jednu od svojih najpoznatijih pesama i najlepših balada "Žena bez imena". Irena se nakon njihovog raskida preselila u Ameriku, gde se udala i rodila sina i ćerku.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU