"U životu nisam imala puno ljubavi": Dragana Katić dotakla se svog emotivnog života - "Potreban mi je muškarac"

Jelena Knežević

17. 06. 2023. 000000 19:00

Foto: ATA images

Voditeljku Draganu Katić svi pamte kao vedru i nasmejanu životu. Ali, kada se kamere ugase nije sve bilo tako bajno. Otac njenih sinova, Bojana i Bobana, napustio ju je dok je bila trudna i nije plaćao alimentaciju. Sama ih je izvela na pravi put, boreći se svim silama da im obezbedi sve što im je potrebno.

O svom privatnom životu priča dozirano, ali sada je otkrila da joj je potreban muškarac i da se nada novoj ljubavi:

- Naravno da se nadam i naravno da mi je potreban. U životu sam imala ljubavi, nisam ih imala mnogo, ali nekako to što sam imala je veoma dugo trajalo - rekla je za "Kurir".

Nije osoba koja ide iz veze u vezu:

- Nisam emotivno promiskuitetna osoba tako da ne mogu da idem iz emocije u emociju, to je nespojivo sa mnom. Negde moram da iživim, da isišem poslednju kap te emocije koju sam imala prema nekome, pa da to bude to - objašnjava voditeljka, pa dodaje koji holivudski glumac je po njenoj meri:

- Ne sada nije niko, evo imam dva sina o kojima uvek brinem. Nikada se ne vraćam starim ljubavima, prosto to je bilo u tom trenutku i sve što bi se uradilo po tom pitanju ne bi bilo to, nije vredno toga. Ili nešto novo ili ništa. Moj idealan muškarac je uvek bio Brus Vilis - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU