Lejdi Gaga se obratila fanovima nakon nekoliko meseci ćutnje: "Ovo vreme je za mene bilo izuzetno lekovito"

Kristina LJubisavljević

18. 06. 2023. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Lejdi Gaga je u poslednje vreme sve manje aktivna na društvenim mrežama, a sada je otkrila razlog zašto se pritajila poslednjih meseci.

- Od prošlog leta doživljavam svoju kreativnost na zaista poseban i privatan način. Pisala sam i producirala muziku za poseban projekat, mesecima sam se pripremala razvijajući svoj lik za "Džokera", snimala sam "Džokera" nekoliko meseci, a dodatno sam radila i na montaži filma - počela je priču Gaga na društvenoj mreži Instagram.

- Mogu da kažem po prvi put posle mnogo godina da moja ljubav prema stvaranju umetnosti, muzike, mode i podrške zajednici nikada nije bila ispunjenija. Nadam se da znate da je ovo vreme za mene bilo izuzetno lekovito i napunilo je moje srce, um, telo i kreativnost – da stvaram u sebi i da imam lični život koji je samo za mene. Siguran sam da se to može osećati drugačije jer nisam uvek bio tako privatna, ali toliko volim svoje fanove, svoja mala čudovišta i to se nikada neće promeniti - napisala je pevačica koja je dobitnica 13 Gremija.

Gaga je nedavno objasnila da u poslednje vreme sve više uživa u samoći:

- Zapravo sam zaista zainteresovana da živim više u samoći. Zaista je lepo imati vremena da budeš sam, da budeš ekspanzivan i da znaš da si dovoljan. Volela bih da to mogu reći svom mlađem sebi. Kada sam bila mlađa, provodila sam dosta vremena sama pišući muziku. Ali što sam bila uspešnija, to sam više osećala da mi trebaju drugi ljudi da mi kažu da sam odlična - rekla je ona za časopis Vallpaper.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU