Megan Markl po prvi put u javnosti nakon prekida milionskog ugovora: Vojvotkija u kežual izdanju, ali vidno zabrinuta (FOTO)

Magazin Praksa

19. 06. 2023. 000000 14:00

Photo: Instagram printscreen/ dukeandduchessofsussexdaily

Bez šminke, u ravnim baletankama i u potpuno kežual stilu, Megan Markl (41) je primećena u javnosti u blizini svoje kuće u Montesitu, nakon dužeg vremena.
NJen izlazak dolazi, nakon što je okončan ugovor sa Spotifajem vredan 20 miliona dolara, za koji je Megan snimala podkast ''Archwell''. Šef za inovacije servisa za striming nazvao je nju i Harija ''lenjim prevarantima''.

Vojvotkinja od Saseksa je viđena prvi put od rastanka sa Spotifajem, a izgledala je duboko zamišljeno, 
dok je sa nekim razgovorala telefonom, a zatim je skinula slušalice, ali je nastavila da proverava telefon dok je hodala.

Dok neki dovode u pitanje da li je raskid unosnog ugovora kraj carstva ovog para, koji zarađuje medijskim eksponiranjem, drugi insistrijau da nastavljaju da rede na novim projektima.
Ležerno obučena u crne uske farmerke, baletnake i džemper na pruge, nosila je i torbu ''Fendi Peekaboo ISee'' brenda, koja košta 2.500 dolara.

Odluku da se ne krene sa snimanjem druge sezone podkasta, koji je bio broj jedan na rang listi kada je debitovao, neki su videli kao priznanje neuspeha.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU