Oglasila se Virdžinija Mihajlović nakon udaje: "Tata, i ti si šetao zajedno sa mnom" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

19. 06. 2023. 000000 14:30

Foto: Epa/ Instagram/ Printscreen/ Virdžinija Mihajlović

Virdžinija Mihajlović, mlađa ćerka slavnog fudbalera Siniše Mihajlović, izgovorila je juče sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku. Ceremonija venčanja održana je u Bariju, u Katedrali Monopoli (Santa Maria della Madia).

Ona se dan nakon sklapanja braka oglasila na Instagramu podelivši kako se oseća, a tom priikom je posvetila reči i ocu Siniši Mihajloviću.

- Već mi nedostaje juče. Bio je to najbolji dan mog života, zajedno sa danom kad se rodila Violante. Dan koji je prevazišao sva moja očekivanja i emocija koju ne mogu da opišem rečima. Bez ikakve sumnje, bio je to dan koji ću pamtiti do kraja života kao najlepši ikad - ističe Virdžinija i dodaje:

- LJudi koje volim, svi su bili tu za nas, i sve ovo pišem jer sam i tebe tata osećala sve vreme pored sebe. I ti si šetao zajedno sa mnom, uz moju braću i mog strica i nikad nisi dozvolio da se osećam usamljeno. Konačno smo krunisali naš san, ujedinjeni zajedno, bez bilo kakvih ograničenja. Niko ne može da razdvoji ono što je Bog spojio - napisala je ona na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU