ŠIK TUFNICE Kejt Midlton: Dok podržava princa Vilijama, na događaju koji označava prekretnicu u njihovoj LJUBAVNOJ PRIČI (FOTO)

Magazin Praksa

20. 06. 2023. 000000 11:30

Photo: Profimedia

Radni članovi kraljevske porodice imaju pune ruke posla, i veoma popunjen raspored ovog leta. Tek što se završila manifestacija u čast kralja ''Trooping the colours'', vidimo ih u novom angažmanu.

Princeza od Velsa, je bila podrška svom suprugu princu Vilijamu, tokom ''Ordena podvezice'' u zamku Vindzor. Tom prilikom je bila na visini zadatka kao i uvek, i unela je dašak šika noseći belu haljinu sa crnim tufnicama, dugih rukava i polu-rolke. 
U kombinaciji sa šeširom Filipa Trejsija, crnog oboda sa ukrasom u vidu cvetova i perja sa obe strane oboda, koji su takođe bili prekriveni tufnicama. 

Princ Vilijam, koji će u sredu napuniti 41 godinu, prvi put je ušao u procesiju kao prestolonaslednik, noseći tradicionalni šešir ukrašen nojevim perjem. On je ranije nosio svoje ordene podvezice, na krunisanju kralja Čarlsa u maju.

Princ od Velsa već godinama prisustvuje ovoj ceremoniji, sa suprugom pored sebe.

Prvi put je dobio vitešku titulu Orden podvezice 2008.godine, iste godine kada je Midlton prvi put prisustvovala sa njim, tri godine pre njihovog venčanja.

Foto: Profimedia

NJeno prisustvo u to vreme je ukazivalo da je lepo prihvaćena u kraljevskoj porodici. Dve godine kasnije, princ Vilijam je zaprosio Kejt prstenom svoje pokojne majke, princeze Dajane.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU