Kim Kardašijan ima novu simpatiju: "Želim da se to ostvari"

Kristina LJubisavljević

22. 06. 2023. 000000 20:00

Foto: Profimedia

Neko nov je privukao pažnju Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda je priznala da ima novu simpatiju tokom pojavljivanja u podkastu Hejli Biber.

Na pitanje manekenke (26) ko je njena trenutna simpatija Kardašijan je odgovorila da njena simpatija ne zna za njena osećanja.

- Nekako želim da se to ostvari. Ipak, ovih dana više volim privatnost - rekla je Kim i odlučila je da popije gutljaj tekile 818 svoje sestre Kendal Džener umesto da otkrije njegov identitet.

Kim je poslednji put bila povezana sa Pitom Dejvidsonom, sa kojim je počela da izlazi u jesen 2021.Romansa je usledila nekoliko meseci nakon što je podnela zahtev za razvod od Kanjea Vesta nakon šest godina braka. Ipak, veza para nije dočekala prvu godišnjicu. 

- Bio je to prijateljski raskid. Malo su razgovarali o prekidu veze. Nije bio iznenadan. I to je bila zajednička odluka - rekao je izvor nakon njihovog raskida.

Kardašijan je kasnije u svojoj emisiji pričala o tome kako sada razmišlja o vezama i osećanjima. Otkrila je da je osećala "veliku krivicu" nakon razlaza od Pita i da se nada da će ponovo pronaći ljubav u budućnosti.

- Ponekad idem napred-nazad u svojim osećanjima, ko će ikada poželeti da izađe sa mnom? Imam četvoro dece, u 40-im sam, ko će da se nosi sa tolikom dramom. Tako da samo čekam tu osobu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU