"Da bih sačuvala psihu, najbolje je da se povučem": Teodora Džehverović iskreno o nedavnim neprijatnostima

Kristina LJubisavljević

27. 06. 2023. 000000 08:40

Foto: Printskrin/Instagram/ teodora džehverović

Teodora Džehverović trenutno je jedna od najpoznatijih mladih pevačica. Za njen nastup traži se mesto više, a ona neprekidno iznenađuje publiku novim pesmama.

U poslednje vreme naišla je i na niz neprijatnosti, a kaže da se trudi da se sa tim nosi.

- Jedan period je bio žestok! Ja više ne mogu da upišem svoje ime i prezime na internetu i pogledam šta je sve izašlo o meni. Svaki dan nešto skandalozno izađe, neverovatno... Moram da se povučem jer ne mogu da stanem na put nekim ljudima i nekim stvarima. Da bih sačuvala psihu, najbolje je da nestanem, da se povučem potpuno, ali ni to nije rešenje... - objasnila je ona za Informer.

Poslednja Teodorina veza poznata javnosti bila je sa košarkašem Ninom Čelebićem. Ipak, onda kada se očekivalo da će njihov odnos dobiti novu dimenziju par je stavio tačnu na ljubav. Mlada pevačica je često bila viđena na košarkaškim utakmicama Partizana, pa se nametalo pitanje da li joj se možda dopada neki igrač.

- To mi nije jasno, ljudi prave od mog dolaska cirkus, a toliko javnih ličnosti se tamo pojavljuje i niko ne priča o tome, samo o meni, kao da sam ja ko zna šta. Volim sport, pratim košarku, zanimljiva mi je... Odmalena pratim Partizan! Ne treba od toga praviti cirkus i to me mnogo nervira.

Džehverovićeva je istakla da trenutno nije u vezi i da ne razume zbog čega je to fanovima čudno:

- Od toga se pravi kao da mi nešto fali! Izašla sam iz duge veze i potreban je neki period da se to izleči... Ne mogu ceo život da uvek imam nekog pored sebe, potpuno je okej da nekad čovek ostane sam - rekla je i priznala da ima želju da se u budućnosti ostvari kao majka:

- Kako da ne!? Uvek sam govorila da bih volela da budem mlada mama, ali onaj gore gleda, namešta stvari i sklapa kockice.... Volela bih, ali s nekim ko to zaista zaslužuje. Porodicu bih stavila ispred karijere, zato što mislim da sam uradila velike stvari i kada se desi ta prava ljubav, biće vredna i nekih odricanja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU