""Ona nema ni jedan talenat"": Direktor agencije koja zastupa mnogo poznatih ličnosti, oštro ocenio Megan Markl

Magazin Praksa

27. 06. 2023. 000000 10:30

Foto: Profimedia/ Instagram printskrin unitedtalent

U poslednje vreme poslovna strana odbeglih članova kraljevske porodice ne ide najsjajnije. Nakon što su izgubili milionski ugovor sa Spotifajem, i pretrpeli brojne kritike, sada još neko ima nešto da kaže na račun njihovog talenta.
Naime, generalni direktor ''United Talent Agency'', upravo je izneo svoje mišljenje o tome zašto je Megan izgubila svoj podkast, i zašto je došlo do raskida ugovora

U nedavnom intervjuu, Džeremi Zimer je imao da kaže sledeće:

'' Ispostavilo se da Megan Markl nije sjajan audio-talenat, ili po svemu sudeći bilo kakav talenat.''

On je zatim nastavio da komentariše kako je pokušala da iskoristi svoju slavu stečenu udajom u kraljevsku porodicu, kako bi stvorila medijsku imperiju:

'' Znate, samo zato što ste poznati ne čini vas dobrim u nečemu'', oštro je dodao.

Ove kritike mora da su bolele, ako su ikada stigle do Saseksovih, posebno uzevši u obzir činjenicu da je Megan bili deo šou-biznisa pre nego što je postala vojvotkinja.

Džeremi je inače sa svojom agencijom zastupao mnoga poznata svetska imena, poput: Maraje Keri, Dj Kaleda, Čelsi Hendler i Kevina Harta.

Ipak, ostaće nejasno da li se ugovor između Megan i Harija i Spotifaja završio zbog manjka talenta, nedovoljnog sadržaja koji su napravili za novac koji su dobili, ili je ipak nešto drugo po sredi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU