"Učiniću sve da vratim tu osobu": Kim Kardašijan iskreno o Kanjeu Vestu - "To nije osoba za koju sam se udala"

Kristina LJubisavljević

29. 06. 2023. 000000 12:00

Foto: Profimedia

Prema rečima Kim, Kanje se mnogo promenio, toliko da njegova bivša supruga to ne može da prihvati.

- Jednostavno ne mogu. On je toliko drugačiji od osobe za koju sam se udala. Sećam se koga sam volela. Učiniću sve da vratim tu osobu - rekla je Kim u novoj ispovesti u svojoj emisiji, prenosi Pipl.

Kim i Kanje su se razveli u martu 2022. nakon šest godina braka. Par je počeo da se zabavlja 2011. i dočekao je svoju prvu ćerku Nort (10) u junu 2013. Na kraju su se venčali 2014. i dobili troje dece preko surogat majke Seint (7), Čikago (5) i Psalm (4).

- Najteži je osećaj gledati nekoga koga ste zaista voleli i sa kim imate porodicu da bude toliko drugačiji od onoga koga poznajete - dodala je Kim.

U nedavnom intervjuu za italijanski Vog, Kim je otkrila kako je uspela da povrati osećaj sebe i da prevaziđe razne poteškoće nakon razvoda od Kanjea.

- Osećam se kao da je to nova ja. Moje ranije samopouzdanje proizilazilo je iz toga što sam imala partnera čijem mišljenju sam toliko verovala. Kada se to dogodi, izgubite svoje. Sada sam u trenutku kada samo želim da uradim pravu stvar - rekla je tada Kim, prenosi Pipl.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU