Sada su i zvanično iseljeni: Princ Hari i Megan Markl vraćaju ključeve kuće kralju Čarlsu

Kristina LJubisavljević

30. 06. 2023. 000000 08:00

Foto: Profimedia

Pre nego što su princ Hari i Megan Markl odustali od kraljevske porodice i preselili se u Ameriku, živeli su u Frogmor Kotedžu, domu koji im je dala kraljica Elizabeta nakon venčanja. Od njih je zatraženo da prenesu poslednje stvari iz kuće pre nekoliko meseci, a nedavno je Hari ostao u kući tokom kratke posete Velikoj Britaniji početkom juna.

Ipak, sada su i zvanično iseljeni. Bakingemska palata je zvanično potvrdila da su Hari i Megan završili selidbu i da više ne borave u Frogmor Kotedžu ni u kom svojstvu, čak ni u obliku kratkih poseta, pišu britanski mediji.

Ko će se useliti u Frogmor?

Zahtev kralja Čarlsa da se njegov mlađi brat, princ Endru, iseli iz svog dugogodišnjeg doma u palati,  već nekoliko nedelja je na naslovnim stranama, piše Miror. Princ Endru je više od dvadeset godina delio vilu od 30 soba sa svojom bivšom suprugom Sarom Ferguson, i dok je Čarls tražio da se isele, ispostavilo se da Endru nije planirao da se seli.

Sada kruže glasine da će Endruu biti zatraženo da se preseli u Frogmor sada kada su Hari i Megan u potpunosti napustili imanje. Bakingemska palata nije komentarisala da li su ove glasine tačne ili ne.

Megan i Hari su renovirali kuću još 2019. godine kada im ju je poklonila pokojna kraljica Elizabeta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU