DEČAK IZ KULTNOG FILMA 30 GODINA KASNIJE: Imao je 8 godina kada je igrao Foresta Gampa - evo kako sada izgleda! (FOTO/VIDEO)

Magazin Praksa

05. 07. 2023. 000000 12:00

Photo: Instagram printscreen/ michaelconnerhumphreys

Američki glumac Majkl Koner Hamfriz, imao je samo 8 godina kada je stao rame uz rame sa holivudskim velikanom Tomom Henksom u filmu koji je raznežio svet - Forest Gamp. Nažalost, nije ostala zapažena nijedna njegova uloga nakon ove, a kako je jednom prilikom izjavio ''Holivud nije zdravo mesto''.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauties and vintage (@vintageendless)

Majkl je igrao mladog Foresta, dečaka kojeg su svi zadirkivali zbog inteligencije, proteza koje je nosio na nogama, svi osim Dženi, drugarice koja će kasnije postati najveća ljubav njegovog života i koja će mu, pred kraj života, podariti sina.

Tom Henks je jednom prilikom, govoreći o akcentu u filmu rekao da je "učio od Majkla kako da priča". "Pričao sam sa rediteljem kako bi trebalo da zvučim, da će mali Majkl možda morati pravilnije da govori, a onda sam mu prišao i pitao ga par stvari o porodici. Počeo je da priča o ocu i ja sam rekao 'to je to, on će učiti mene' i tako je Forest dobio svoj glas i način govora".

Majkl je nakon snimanja filma završio školu, prijavio se u vojsku 2004. godine i završio službu 2008. godine nakon roka u Avganistanu. Sada ima 38 godina i nedavno se uključio u emisiju gde je pričao o snimanju filma "Forest Gamp" skoro 3 decenije kasnije.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU