"Petnaest godina ne jedem žumanca": Sanja Marinković otkrila malo neobičniji režim ishrane zahvaljujući kom održava besprekornu liniju

Jelena Knežević

06. 07. 2023. 000000 08:00

Foto: ATA images

Voditeljku Sanju Marinković gledamo više od dve decenije na malim ekranima. Bliži se pedesetom rođendanu, ali na vitkoj figuri mogle bi joj pozavideti i mlađe koleginice.

Marinkovićeva ne krije da je besprekorna linija rezultat vežbanja i pravilne ishrane. Ona naglašava da retko kada jede glavna jela i doručkuje tek oko 13h:

- Volim pravilnu ishranu i sve manje jedem meso. Poslušala sam neke mudrije od mene i uglavnom jedem sirovu hranu. Zapravo, ne jedem ništa kaže kroz osmeh, prim. aut). Mislim da sam pre 15 godina u restoranu naručila glavno jelo, to uopšte ne radim, ne naručujem i ne jedem glavna jela, radije naručim malo startera. I nije to odricanje, ja u tome uživam, našla sam neki sistem koji mi odgovara. Treniram, ujutru ne jedem ništa, popijem samo sok, posle kafu, i oko 13 časova prvi put unesem hranu - otkrila je svojevremeno u emisiji "Praktična žena". 

Dodala je da više od deset godina ne jede žumance:

- Moram da kažem da već deset, petnaest godina ne jedem žumance, jedem samo belance. Unesem tako samo protein, žumance sam skroz izbacila. I kad pravim kajganu, pravim je samo od belanaca - zaključila je.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU