Retko kad govore jedno u drugom, a sada je Eva Mendes objasnila koliko je ponosna na Rajana: "Moj čovek, moj život, moja ljubav" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

06. 07. 2023. 000000 17:00

Foto: Profimedia

Dve holivudske zvezde, Eva Mendes i Rajan Goslig, retko se fotografišu zajedno, a samo su jednom primećeni zajedno na crvenom tepihu dok su promovisali svoj film "The Place Beiond the Pines" iz 2021. godine.

Vole da privatnost i brak čuvaju van očiju javnosti, ali je sada Eva napravila iskorak kada je na društvenoj mreži Instagram uputila najlepše reči suprugu.

Rajan u poslednjih nekoliko nedelja promoviše svoj novi film "Barbi", a režiserka filma mu je upitila niz komplimenata, na koje se njegova supruga samo sa ponosom nadovezala.

- To je neka kombinacija Marlona Branda, Džina Vildera, Džona Berimora i Džona Travolte - rekla je režiserka, misleći na zgodnog Rajana, a Eva je nastavila:

- Moj čovek, moj život, moja ljubav - napisala je Eva o suprugu.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Gosling i Mendes upoznali su se na snimanju filma „The Place Beiond the Pines“ 2011 godine, u kojem su igrali roditelje bebe. Par je od tada nerazdvojana i imaju dvoje dece, Esmeraldu (8) i Amadu (7).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU