Sočne hrskave voćne pitice, pune vitamina čekaju da se zagrizu: Idealna poslastica za popodnevno uživanje (RECEPT/VIDEO)

Magazin Praksa

09. 07. 2023. 000000 09:00

Photo: Bakina kuhinja

Potrebno je:
600 gr jabuka
nekoliko šljiva
malo breskvi
1 kesica cimeta
po želji šećer
2 kašike griza
ulje
500 gr tankih kora

Foto: Bakina kuhinja

Priprema:
Jabuke izrendati a šljive i breskve iseckati na kockice.
Izmešati jabuke i šljive i bresjve. Dodati cimet, šećer po želji i griz. 

Sve polako izmešati. Koru rašitriti na sto, premazati uljem rasporediti voće i uviti.u rolnicu. 

Ređati u pleh obložen pek papirom.

Iseći nožem ili makazama na manje rolnice, i peći na  200 stepeni 40 minuta

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU