Bočeli presudio: Sestre Kardašijan se godinama takmiče, a sada se međusobno optužuju koja je koju iskopirala

Magazin Praksa

09. 07. 2023. 000000 14:30

fOTO: Instagram printscreen/ pagesix/andreabocelliofficial

Nakon što je u jednoj epizodi njihovog rijalitija došlo do fizičkog obračuna između njih, strasti ne jenjavaju. Kim i Kortni Kardašijan su najstarije sestre u klanu Kardašijanovih, a poslednjih godina njihov odnos je veoma turbulentan.

One su se nedavno posvađale zbog odluke Kim da ostvari saradnju sa brendom  Dolče Gabana, nakon što je modna kuća bila zadužena za vizual Kortni i celog njenog venčanja u Italji.

Kim je u svoju odbranu imala da kaže kako je Kortni zapravo ''iskopirala zemlju njenog venčanja, kao i izvođača koga je angažovala'', a u pitanju je njen omiljeni pevač- Andrea Bočeli. 

I sam Bočeli prati razvoj situacije- ''u korak sa Kardašijanovima''. 

Foto: Instagram printscreen/ popfactions

''Drage Kim i Kortni, laska mi da obe volite moj glas i uvek ću rado pevati za vas'', prokomentarisao je proslavljeni vokal na Instagramu, uz video klip epizode u kojoj se spominje i dodao:
''Ali znajte da postoji mlađi umetnik koji vam može više pomoći a to je Mateo Bočeli, koga vaša majka zna veoma dobro. Vidimo se brzo u Toksani''.

Mateo Bočeli (25) je nastupao zajedno sa ocem na Kortninom venčanju, i nazvao iskustvo ''emotivnim trenutknom'' u razgovoru za People.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU