Sva modna izdanja Jelene Đoković na Vimbldonu: NJen stil kupio poglede, a jedna kombinacija je Novaka posebno oduševila (FOTO)

Kristina LJubisavljević

15. 07. 2023. 000000 13:30

Foto: Profimedia

Sav teniski, a generalno i sportski svet već dve nedelje okrenut je ka Londonu. Vimbldon je zauzeo veliku pažnju, a pored toga što se komentariše sam sport, ne možemo da ne primetimo elegantna izdanja brojnih gledaoca koji su došli da uživaju u "belom sportu".

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković, je godinama njegova velika podrška. Ne propušta Novakove mečeve, a ovog puta je dodatno komentarisan njen izgled. Jelena je dala prave lekcije mode tokom svih dosadašnjih mečeva na Vimldonu.

Prvu utakmicu započela je u belom, što je i simbol Vimbldona. Pojavila se u uskim farmericama i opuštenoj majici na V-izrez, dok je ceo stajling upotpunila elegantnim blejzerom bele boje.

Kako u Londonu nije tako toplo, Jelena se sledeći put pojavila u džemperu. Nosila je zanimljiv kardigan, a cena je izazvala veliku pažnju. Navodno je njegova cena oko 1.000 evra, jer je od vune angorske koze, prema pisanju medija.

Jelenin narednim izbor odeće je možda i najviše komentara, s obzirom na to da je retko vidimo otvorenih ramena. Pojavila se u nežno roze haljini otvorenog, srcolikog dekoltea, a celo izdanje je upotpunila belim šeširom i velikim naočarima.

Četvrtfinale Vimbldona bio je njen potpuni izlazak iz "zone komfora", a njen izgled je komentarisao i Novak na svom Instagram profilu. Gospođa Đoković je ponela kraću, lepršavu haljinu u teget boji i cvetnog dezena dok je sako bio pun pogodak -  oversized u žutoj boji, što je dalo savršen kontrast boji haljine. Odlučila se za minimalan nakit, a naočare za sunce su i ovog puta bile neizostavan komad.

Foto: printscreen/ Instagram/ Novak Đoković

Za jučerašnje polufinale Jelena se odlučila za nešto jednostavniji, ali opet upečtaljivi izgled. Nosila je svetle farmerke u kombinaciji sa belom majicom i krariranim predimenzioniranim sakoom preko, dok je kosu skupila u razbarušenu punđu.

Foto: profimedia

Novak sutra igra deveto finale Vimbldona u karijeri, a videćemo kakvu je modnu kombinaciju Jelena pripremila za veliki dan.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU