Arijana Grande, Bred Pit i Danijel Krejg bili su samo neki od poznatih viđenih na finalu Vimbldona za muškarce (FOTO)

Magazin Praksa

17. 07. 2023. 000000 10:30

Photo: Profimedia

Pored članova kraljevske porodice, nekoliko zvzeda sa A-liste viđeno je juče na finalnom meču Vimbldona u Londonu. Arijana Grande se pojavila sa belim kačketom i naočarima za sunce, a zanimljivo je da je promenila boju kose u plavu. Ona se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, a sada je bila u društvu glumca Džonatana Bejlija. Sa druge strane je sedeo Endru Garfild, sa kojim je povremeno ćaskala.

Pored njih, veliku pažnju je privukao Bred Pit, koji se nalazi u Velikoj Britanji povodom snimanja svog novog filma o Formuli 1, i sedeo je pored reditelja Gaja Ričija.

Pit je nosio avijatičarske naočare i svetloplavu polo majicu. Ema Votson je takođe bila prisutna na događaju, te je uslikana kako žustro navija. Ona je za ovu priliku obukla belu bluzu sa kragnom, i letnje pantalone boje kajsije, dok je na glavi nosila šešir. Društvo joj je pravio brat, koji je uskladio boju odela sa njenim pantalonama.

Lili Džejms, Nik Džonas, kao i Danijel Krejg sa suprugom Rejčel Vajz, Hju Džekman, primećeni su na finalnom meču u kom je pobedu odneo Alkaraz, kome je ovo prva titula na Vimbldonu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU