Megan Foks se popela NA DRVO U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU, pa poručila: ""Šuma je moj najbolji prijatelj"" (FOTO/VIDEO)

Magazin Praksa

17. 07. 2023. 000000 13:30

Photo: Profimedia

Megan Foks (37) svojim poslednjim fotografijama i videom na Instagramu poručuje da se vratila prirodi. Pozirala je na drvetu u minijaturnom bikiniju, čiji se donji deo gotovo i nije video, a vreli kadrovi su izazvali lavinu komentara.

- Ako tako izgleda divlja životinja, dopustio bih joj da me izmlati - prokomentarisao je njen verenik, Mašin Gan Keli, eksplicitne fotografije.

Na fotografijama Megan u zelenom bikiniju puže po grani drveta, dok se samo vide tanke trakice, pa se stvara utisak da je gola.

Na jednoj fotografiji Megan grli drvo dok sedi na drugoj grani i gleda u divljinu, dok joj se kosa viori na vetru. 

- Šuma je moj najstariji prijatelj - napisala je Megan u opis fotografija i videa.

Megan je, prema pisanjima stranih medija, pozirala za novu kampanju kupaćih kostima, pokušavajući da otjelotvori lik Džejn iz animiranog filma "Tarzan".

Oštar pogled i vitko telo bili su, i te kako, primetni. Ni njeni mnogobrojni fanovi nisu ostali ravnodušni na izazovne fotke lepe glumice. Ali bilo je i onih kojima je ovakvo izdanje bilo previše vulgarno, pa su je osudili...

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU