Oglasila se Điđi Hadid nakon što je bila uhapšena: Evo šta je rekla manekenka (FOTO)

Kristina LJubisavljević

19. 07. 2023. 000000 12:30

Foto: Profimedia

Menekenka i njena drugarice uhapšene su i optužene za posedovanje marihuane i pribora za njeno korišćenje na Kajmanskim ostrvima u Americi.

Điđi se juče oglasila na svom Instagram nalogu, pozirajući u kupaćem kostimu:

- Sve je dobro što se dobro svrši - napisala je uz fotografije na kojima uživa sa na plaži.

Manekenka (28) stigla je privatnim avionom na međunarodni aerodrom Oven Roberts 10. jula i prošla carinu sa svojim prtljagom, dok su agenti carine i granične kontrole pronašli malu količinu marihuane i pribora za konzumaciju nakon skeniranja njenih stvari. Utvrđeno je da je marihuana "samo za ličnu upotrebu" - ali Hadid i Makarti su uhapšene pod optužbom da su "sumnjali na uvoz marihuane i uvoz pribora", piše Dejli Mejl.

NJih dve su procesuirane u pritvorskom centru Kraljevskih Kajmanskih ostrva i kasnije puštene uz kauciju. Hadid i Makarti su se 12. jula pojavile pred sudom i priznale krivicu. Obe su kažnjene sa po 1.000 dolara.

Điđin predstavnik je rekao za E! Vesti da je kanabis kupljen potpuno legalno u NJujorku:

- Điđi je putovala sa marihuanom koja je legalno kupljena u NJujorku sa medicinskom licencom Sve je završeno, a ona je uživala u ostatku svog vremena na ostrvu.

Zvezda nije dozvolila da je hapšenje uznemiri otkako je stigla na odmor, pa je podelila je mnoštvo zabavnih snimaka u bikiniju i pozirala sa svojim prijateljima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU