"Zahvaljujući Alenu postala sam to što jesam": Maja Berović nikad iskrenije o mužu i porodičnom životu - "Nismo bogati, živimo običan život"

Jelena Knežević

19. 07. 2023. 000000 13:30

Foto: ATA images

Maja Berović porodila se u februaru prošle godine i na svet donela dečaka po imenu Lav. Većinu vremena provodila je sa svojim naslednikom, tako da smo je retko viđali u javnosti.

Međutim, odlučila je da se vrati na scenu u punom sjaju, a nedavno je izbacila i novi album. Gradi blistavu karijeru, a pevačica ne krije da veliki udeo u tome ima njen suprug, Alen Dragosav.

- Na početku karijere nisam imala novca i da mi nije bilo Alena, ne bi bilo ni mene - počela je priču u jednoj emisiji, pa dodala:

- Zahvaljujući njemu sam postala ovo što sam danas. Alen me je stvorio - nastavila je, pa kazala da joj suprug i dalje pomaže kada su finansije u pitanju.

Za kraj je izjavila nešto što je mnoge iznenadilo, a to je da ne živi u luksuzu:

- Mnogo mi je pomogao na početku karijere, jer je platio moj prvi album! Svaki dinar koji smo uložili, kasnije smo vratili. Opet, sve što smo zaradili, ponovo smo ulagali u nove pesme. Alen i ja imamo jedan račun, jednu kuću. Mi nismo bogati ljudi, živimo sasvim normalan i običan život, nemamo jahte, privatnu poslugu... -  zaključila je.

Bonus video: