UDAJE SE KONAČNO VEČITA BRIDŽIT DŽOUNS: Mladoženja 10 godina mlađi, zgodan kao Apolon (FOTO)

Magazin Praksa

20. 07. 2023. 000000 21:00

Photo: Profimedia

Rene Zelveger (55) ne objavljuje nikad svoje slike na društvenim mrežama, jer glumica - nema Instagram profil! Zato je njen momak Ent Ansted (45) oduševio sve objavama na svom profilu.

Oskarovka koja se proslavila ulogom Bridžit Džouns slikala se s njim i njegovo dvoje dece - sinom Arčijem (16) i ćerkom Amelijom (19), a čestitkama nema kraja. Svi su oduševljeni, jer se proneo glas da su se verili. 

Rene, Ent i deca su super-doterani i spremni da pođu na zabavu, a glumica blista u zlatnoj haljini asimetričnog kroja. Pored dvoje odrasle dece, Ent ima i još jednog, najmlađeg sina Hadsona kog je dobio iz drugog braka.

Ona se upoznala s Entom 2021. godine, tokom snimanja jedne epizode serije koju je Ansted režirao. U aprilu je on na svom Instagram nalogu objavio niz slika koje prikazuju najlepše trenutke njihove ljubavi.

"Dve godine magije", napisao je romantični Ent, a sada se pronose vesti kako njih dvoje u tajnosti spremaju venčanje.

Engleski mediji navode kako Rene istinu krije od svih, ne žele pažnju javnosti i pitanje je kad će saopštiti da su se venčali. Podsetimo, njoj će ovo biti drugi, a njemu treći brak.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU