Bipolarni poremećaj, transplantacija bubrega i borba za mentalno zdravlje: Selena Gomez proslavila 31. rođendan, a kaže da je ovo njen najveći poklon

Kristina LJubisavljević

23. 07. 2023. 000000 14:00

Foto: Profimedia

Selena se povodom rođendana obratila obožavaocima na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta joj je najveći poklon za rođendan.

- Zahvalna sam za mnogo toga u svom životu i jedna od stvari na kojoj sam najzahvalnija je posao koji smo uspeli da uradimo sa fondom Rare Impact. Zbog vas smo uspeli da podignemo svest i povećamo pristup uslugama mentalnog zdravlja za mlade. Ovo je moja prava strast u životu.

Selan je pokrenula Fond 2020. godine kao „deo njene posvećenosti rešavanju mentalnog zdravlja i samoprihvatanja“, piše Pejdž Siks. Pored toga, često vrlo iskreno govori o svom putovanju mentalnog zdravlja, a 2020. godine joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, četiri godine nakon što je doživela „mentalni slom“ tokom turneje „Revival“ 2016, koju je nakon toga otkazala.

Poznato je i da je Selena godinama boluje od lupusa, autoimune bolesti koja ju je dovela do transplantacije bubrega kada je imala samo 25 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU