Oglasila se Zendaja povodom smrti mladog kolege iz "Euforije": "Zahvalna sam jer sam ga poznavala. Moje srce je uz njegovu majku" (FOTO)

Kristina LJubisavljević

02. 08. 2023. 000000 08:52

foto: Profimedia

Glumica je podelila emotivnu poruku o kolegi sa kojim je provodila mnogo vremena na snimanjima. Uz crno-belu fotografiju glumca, glumica je dirljivo napisala:

- Reči nisu dovoljne da se opiše beskonačna lepota koju je imao Angus. Veoma sam zahvalna što sam dobila priliku da ga upoznam u ovom životu, da ga nazovem bratom, da vidim njegove tople ljubazne oči i blistav osmeh, ili čujem njegovo zarazno kikotanje. Znam da ljudi često koriste ovaj izraz kada pričaju o ljudima koje vole... "mogli bi da osvetle svaku sobu u koju uđu", ali on bio najbolji u tome. Želela bih da ga se sećam takvog. Za svu bezgraničnu svetlost, ljubav i radost koju je uvek uspevao da nam pruži. Ceniću svaki trenutak.

Zendaja je zatim emotvnu objavu zaključila porukom za Angusovu porodicu.

- Moje srce je u ovom trenutku uz njegovu majku i porodicu i molim vas budite ljubazni i strpljivi jer tuga za svakoga izgleda drugačije - napisala je glumica na Instagram nalogu.

Podsetimo, glumac (25) koji je najpoznatiji po ulozi u "Euforij" preminuo je samo nekoliko dana nakon sahrane oca. U izjavi, koja je dostavljena TMZ-u, otkriveno je da je njegov otac nedavno preminuo i da je glumac teško podneo gubitak. Uzrok smrti jos nije poznat.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU