""ZNAČI, OVOG PUTA JE SMRTNO OZBILJNO"": Kristina Kovač se na duže vreme oprostila od gurmanluka, pa zabrinula fanove, a OVO je razlog (FOTO)

Magazin Praksa

06. 08. 2023. 000000 19:30

Foto: ATA

Kristina Kovač je pre par godina rešila da svoj život sa porodicom nastavi u Švedskoj.
Ona sa svojim pratiocima na Instagramu deli svoje utiske iz života, poneku uspomenu i planove za budućnost. Nedavno smo imali prilike da vidimo kako je sa ćerkom i mužem uživala na odmoru u kako kaže ''njenom omiljenom Bratušu'' u Hrvatskoj.
Međutim, izgleda da je poznata kompozitorka i kantautorka malo preterala sa hedonizmom na moru, pa je njena poslednja objava zabrinula mnoge.

- Ovog vikenda sa na duže vreme opraštamo od gurmanluka. Dijagnostikovana mi je Insulinska rezistencija (još u fazi Hiperinsulinemije, sa Glukozom u granicama normale), koja se smatra uvodom u Dijabetes. D. ima hipertenziju koja se znatno pogoršala a da nije ni znao, oboje i visok holesterol. Znači, ovog puta je smrtno ozbiljno da ne bi bilo samo smrtno. :) Olli ristorante, ćao ćao, možda se vidimo još nekad ali od ponedeljka jedno duuugo vreme svakako ne. Držite fige i šaljite podršku ljudi - ovo mora da bude promena načina života u korenu, kao nikad do sad, napisala je Kristina uz poslednju objavu.

Inače, ona već određeni niz godina muku muči da svoju kilažu dovede do željene, o čemu često priča. Pa se i sama sa setom priseća dana kada je njena figura bila vitkija. 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU