Goca Božinovska u svađi sa ćerkom? Njen prvi muž otkrio detalje porodičnog odnosa: Nisu više bliske kao ranije

Magazin Praksa

07. 08. 2023. 000000 16:00

Foto: ATA

Kompozitor Rade Vučković imao je buran ljubavni život, o njegovim ženama oduvek se pričalo, a kao prvi muž pevačice Goce Božinovske otkrio je pojedinosti njihovog odnosa.

On je sa Gocom dobio ćerku Jelenu, te je sada objasnio šta se danas dešava u odnosu majke i ćerke.

- Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt - šokirao je Rade, pa dodao:

- Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom - ističe Vučković, prenosi "Story".

Kako dalje navodi, a prenose mediji, on smatra da je razlog sukoba Jelene i Goce jedna emisija u kojoj je Božinovska bila i u kojoj je rekla da je njena ćerka izmislila udaju.

Goca je bila zgodna crnka

Podsetimo, Vučković se ranije prisetio o ljubavi sa pevačicom, te ispričao i kako su se upoznali.

- Zvali su me neki moji prijatelji koji su bili muzičari, pevači pod šatorima, kad su nastupali u jednom mestu odakle je ona. Ona je crnka, lepa, imala je sedamnaest godina i pevala je pod šatorom, a ja sam već imao 30 godina. Išao sam onako neobavezno sa Šabanom Šaulićem. Tu su bili i Zorica Brunclik i Kemiš, Rade Jorović, Vesna Zmijanac. Svi mogući pevači su tada bili pod šatorima. Tu sam je upoznao i nekako nas je zateklo jutro, popili smo malo više. Kaže Goca u jednom trenutku kako mora da ide kući, a ja joj kažem da ćemo mi da je vozimo. Ona nije smela od roditelja, a ja sam insistirao i rekao: „Ajde, taman da ih upoznam" - pričao je Vučković i nastavi dalje:

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU