Sledeći korak u karijeri- FILMSKA PRODUKCIJA: Princ Hari i Megan Markl otkupili su prava na svetski bestseler, po kome će se snimati film

Magazin Praksa

08. 08. 2023. 000000 20:30

Foto: Instagram printcsreen/ etcantada

Princ Hari i Megan Markl su kupili prava na best-seler novelu ''Sretnimo se pored jezera'', putem svoje kompanije ''Archwell Productions'', te će u saradnji sa Netflixom doneti priču na male ekrane, prenose strani mediji.

Forbes je potvrdio da je ova priča tačna, te da će se adaptacija priče desiti, a ona deli nekoliko sličnosti sa njihovim životima.

Karli Fortune, autorka knjige, izjavila je da je ''veoma uzbuđena zbog saradnje sa Netfliksom i Arčvel produkcijom''.

Ova novela prati priču o Vilu i Fern, paru koji se sreće u svojim 30-tim godinama, i bavi se temama traume iz detinjstva, a sve ovo je veoma slično sa životima vojvode i vojvotkinje od Saseksa. U priči se takođe pojavljuje momenat gubitka roditelja u saobraćajnoj nesreći, poput stradanja princeze Dajane, kada je Hari kao dečak ostao bez majke. Takođe ima reči i o postporođajnim izazovima, o kojim je Megan govorila 2021. u čuvenom intervjuu kod Opre.

Radnja knjige se dešava u Torontu, gde je Marklova živela kada je otpočela romansu sa Harijem, i gde je snimala seriju ''Odela''. Priča se takođe bavi mentalnim zdravljem, a par je u više navrata govorio koliko im je ta tema važna.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU