ISPRAVKA: Influenserka Lil Tej nije preminula

Magazin Praksa

10. 08. 2023. 000000 09:00

Photo: Instagram printscreen/liltay

Ona je na svu sreću živa, oglasila se posle nekoliko dana i potvrdila da je reč o neistini.

U obrisanoj objavi je pisalo:

“Teška srca javljamo da je naša voljena Kler iznenada i tragično preminula. Nemamo reči da izrazimo nepodnošljiv gubitak i neopisivu bol. Ovaj ishod je bio u potpunosti neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njenog brata dodaje još nezamislive dubine našoj žalosti. Tokom ovog perioda velike tuge, ljubazno vas molimo za privatnost dok smo u žalosti zbog ogromnog gubitka, budući da se okolnosti smrti Kler i njenog brata još uvek istražuju.”

Međutim, ispostavilo se da je reč o laži, koji ni njena porodica, niti menadžer, posle inicijalne informacije nisu želeli ni da potvrde ni da demantuju. Takođe, tamošnja policija je uporno isticala kako nisu dobili nikakvu prijavu i kako se nikakva istraga ne vodi o tom "slučaju".

Lil se potom i sama oglasila i poručila:

"Želim istaći da smo moj brat i ja sigurni i živi, ali sam u potpunosti slomljena i ne znam šta da kažem. Poslednja 24 sata bila su veoma traumatizirajuća. Juče sam čitav dan bila bombardovana srceparajućim telefonskim pozivima voljenih osoba i sve to dok sam pokušavala razrešiti ovaj nered.

Moj Instagram profil je bio hakovan i koristio se za širenje neprikladnih dezinformacija i glasina u vezi mene, do te mere da je čak i moje ime bilo pogrešno navedeno. Moje pravo ime je Tay Tan, ne “Kler Houp."

Izvinjavamo se čitaocima zbog greške.