""FINA SAM 29 DANA OD 30, A ONDA DAM SEBI DOZVOLU DA BUDEM..."": En Hatavej otkrila malu tajnu o svom karakteru

Magazin Praksa

12. 08. 2023. 000000 10:30

Photo: Profimedia

Popularna glumica En Hatavej (40) na filmskom platnu je uglavnom igrala uloge dobrica i finih devojaka, osim one u ''Cat woman'' koja izgleda da oslikava drugu stranu njene ličnosti.

En je u prošlosti doživela par osuda na račun svog ponašanja na setu, kao i stav koji ima u filmskoj industriji. Od vraćanja hrane tokom snimanja, do angažovanja pisca da joj sastavi govor za dodelu nagrada. Industrija se vrlo brzo umorila od nje, što ju je dovelo do toga da u potpunosti napusti centar pažnje šou-biznnisa, skoro godinu dana.

Činilo se da ju je ovo čak koštalo prilika u Holivudu, jer je zbog ove reputacije izgubila neke značajne uloge.

Glumica je objasnila u jednom intervjuu da bi većinu vremena bila fina i slatka, i susretljiva, ali bi svoj nagomilani bes i frustraciju prenela na ljude na nezdrav način.

- Radila sam ovako- bila sam fina 29 dana od 30, a onda sebi dam potpunu slobodu da budem kučka prema bilo kome, u vezi bilo čega, objasnila je.

Na drugu stranu, Hatavej se osvrnula na svoje ponašanje i želju da se menja, prenose strani mediji. Jednom prilikom je spomenula da daje više značaja tome da bude dosledna sebi, nego na ono što drugi ljudi misle o njoj.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU