KAO PRESLIKANI: Na nedavnom događaju pojavila su se deca Riz Viterspun i Rajana Filipea, niko nije mogao da veruje očima! (FOTO)

Magazin Praksa

13. 08. 2023. 000000 12:30

Foto: Instagram printcreen

Normalna je pojava da deca liče na svoje roditelje ili najbližu rodbinu, ali je to u slučaju Ave i Dikona Filipea poprimilo neverovatne razmere.

Kada su se nedavno pojavili ruku pod ruku na jednom događaju u Holivudu, svi su morali da protrljaju oči u neverici, ugledavši brata i sestru koji su mlađe kopije svojih poznatih roditelja, Riz Viterspun(47) i Rajana Filipea (48).

Iako je svako nastavio svojim putem, ovaj glumački par je 90-tih bio ''IT par'' Holivuda. Veruje da su se upoznali tokom snimanja filma ''Cruel intentions'', ali oni su zapravo započeli svoju romansu pre toga.

Jednom prilikom, Riz je ispričala da su se upoznali na njenom 21.rođendanu.

- ''Ne znam šta me je spopalo, možda par koktela, ali sam mu rekla- 'Mislim da si ti moj rođendanski poklon'', izjavila je i dodala: Mislio je da je to tako laskavo, a sada kada mislim o tome...kakav blam!

Nakon par godina zabavljanja, Riz i Rajan su 1999. ozvaničili vezu i dobili dvoje dece, Avu i Dikona. 

Ipak, njihov brak je izdržao do 2008. kada su na njega stavili tačku. Uprkos razlazu, ostali su u prijateljskim odnosima, i zajedno su učestvovali u odgoju svoje dvoje dece, koja sada toliko liče na njih. 

Rajanu je ovo bio jedini brak, ali je u vezi sa Aleksis Knap dobio još jednu ćerku Kai (11)

Riz iza sebe ima još jedan brak u kome je dobila trećeg sina Tenesi Džejmsa Tota (10), ali i on se nažalost nedavno raspao.

NJena i Rajanova ćerka Ava, koja ima 23 godine, pronalazi svoj put u modnoj industriji, dok je sin Dikon (19) krenuo stopama svojih roditelja i bavi se glumom. 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU