"On verovatno ne veruje i misli da sanja": Milica Pavlović otkrila detalje veze sa bivšim dečkom vaterpolistom

Jelena Knežević

14. 08. 2023. 000000 15:30

Foto: ATA images

Milica Pavlović izgradila je impresivnu karijeru. Još otkad je prvi put zakoračila na scenu "Zvezda Granda" mnogi su joj predviđali velike uspehe, što se i ostvarilo.

O poslu uvek rado govori, dok to nije slučaj sa privatnim životom. O njenim bivšim ljubacima vrlo malo se zna, ali je prilikom jednog gostovanja u emisiji "Amidži šou" otkrila detalje veze sa vaterpolistom:

- Imali smo lepu ljubavnu priču. Bili smo godinu i po dana zajedno. On dečko živi na drugom kontinentu, u Americi je, bavi se vaterpolom, završio je koledž... Bilo je prepreka, muke, vremenska razlika, pa je bila korona, ne možeš da putuješ, pa kad dođe, vidimo se u Crnoj Gori. Ne znam zašto sam to toliko krila, kao da sam se zabavljala sa oženjenim čovekom ili sa serijskim ubicom. Krili smo se kao ajmo u stan, sve u četiri zida. Mi nismo raskinuli zato što je on mene ili ja njega malo volela u tom momentu, već zato što je čovek na drugom kontinentu i u tom momentu nije bilo moguće da nastavimo. Mi smo u dobrim odnosima. Pozdrav za njega. On verovatno ne veruje i misli da sanja ako gleda ovu emisiju - ispričala je Milica.

Bonus video: