Seku Aleksić prozivali na Tviteru zbog viška kilograma, ona odbrusila: "Ja nisam fotošopirana plastika i nemam kompleks" (VIDEO)

Jelena Knežević

15. 08. 2023. 000000 12:00

Foto: ATA images

Seka Aleksić sa razlogom važi za pevačicu bez dlake na jeziku. Jasno iznosi svoje stavove i mišljenja, a nema problem ni da prokomentariše ono što smatra da na njoj nije idealno.

Nedavno se našla na meti kritika na Tviteru zbog viška kilograma. Jedna korisnica podelila je njen snimak sa nastupa uz opis "Izvinite ali ovo baš ružno deluje. Ja kad imam višak kg ja se obučem da sakrijem, a ne da sve puca na meni."

Seka nije ostala dužna te je iskreno napisala:

- Zanimljiv bi ti bio tvit da sam ja neka fotošopirana plastika i da se tako predstavljam, ali nisam. Nemam kompleks i ako odeš unazad i pogledaš moje tvitove svaki drugi je na račun viška kg. Žena je ženi najveći neprijatelj i to je tako. Ali ja ću tebi evo biti prijatelj, ponudiću ti da te upoznam sa prijateljem doktorom i rešiće ti taj problem na licu koji imaš. Za uzvrat tražim čokoladu i zapamti jednu stvar, mene nisi povredila jer ja nemam komplekse, u mom srcu si i ti čak sa ovim komentarom naišla na ljubav.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU