Nakon što su se pojavili NAVODI DA GA JE BRITNI SPIRS FIZIČKI NAPALA: Sem Asgari uputio JASNU PORUKU (FOTO)

Magazin Praksa

18. 08. 2023. 000000 12:30

Foto: profimedia

 Braku između pop zvezde Britni Spirs i fitnes trenera i manekena Sema Asgarija, došao je kraj. Iako su na početku, kao mnogi poznati parovi koji su se našli u sličnoj situaciji, želeli da sve prođe bez previše buke i što bezbolnije, pisanja stranih medija time ne doprinose.

Da nije sve bilo tako bajno u braku koji je trajao samo godinu dana, govore i navodi iz DailyMail-a, da je pevačica umela da bude fizički agresivna prema suprugu. Naime, oni pišu da je Britni u nekoliko navrata fizički napala Sema, te da mu je čak jednom prilikom napravila masnicu na oku, dok je spavao.

Asgari (29) je navodno ispričao bliskim prijateljima da ga je posrnula pop princeza (41) napadala fizički tokom njihove veze, prenosi TMZ.

Izvori još ukazuju na to, da je njihov odnos bio poprilično buran, te da je tokom fizičkih okršaja čak i njihovo obezbeđenje moralo da interveniše.

U prilog tome idu slike sa početka godine, na kojima se Sem pojavljuje sa vidljivim ogrebotinama na rukama i licu.

Međutim, maneken želi da ostane u dobrim odnosima sa svojom bivšom suprugom, pa se po prvi put obrato medijima, nakon vesti o razlazu rečima:

- Nakon 6 godina ljubavi i posvećenosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili da završimo zajedničko putovanje. Držaćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom, i želim joj uvek sve najbolje.
Dešava se...tražiti privatnost čini se besmislenim, pa ću samo tražiti od svih, uključujući medije da budu 
blagi i promišljeni, napisao je Sem na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen samasghari

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU